pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By december 17, 2011 4:58 pm Lees verder →

1 op 35? Toyota Yaris Hybride 2012 gaat strijd aan met zuinige dieseltjes

Roerdalen – Toyota wil officieel nog niets zeggen over het verbruik van de nieuwe Yaris Hybride maar indicaties wijzen op een zeer laag verbruik van 1 liter of 35 km of 2,9 liter per 100km. Dit blijkt uit een “artikel op de weblog van Toyota”:http://blog.toyota.nl/events/yaris-hybride-broertje-aqua-is-heel-zuinig/.

Hier wordt gerefereed aan het ‘Japanse broertje’ van de nieuwe Yaris, de Aqua, die volgens Japanse standaard 2,5 l per 100 km verbruikt. Omgerekend zou dit 2,9 liter per 100 km zijn volgens de Europese standaarden. Toyota houdt zelf een slag om de arm omdat de modellen niet geheel identiek zijn maar wij denken dat Toyota de Europese Hybride koper niet zal teleurstellen na dit artikel.

Volgens Toyota zal de CO2 uitstoot van de Yaris Hybrid *ruim onder de 85 CO2* per kilometer zitten, waardoor hij maximaal zal profiteren van onze kortingen voor zuinige auto’s. Ook dit duidt erop dat dit nieuwe hybride model kampioen zuinigheid zal worden.

Als de concurrentie niets doet heeft Toyota voor 2012 een absolute verkoophit te pakken.

Nog enkele interessant weetjes over de Yaris Hybrid:
* De auto kan 2 km volledig elektrisch rijden
* De Yaris valt in het B-segment en lijkt dus zuiniger te worden als veel auto’s in het A-segment
* De Yaris Hybride is naar verwachting leverbaar in de 2e helft van 2012. Bestellingen zouden als eerder kunnen beginnen.
* Motor is een 1.5 liter versie van de 1.8 Prius
* De accu’s zijn verwerkt onder de achterbank
* 0 naar 100 in 12 seconden
* Toyota verwacht dat in Nederland het overgrote deel van de klant voor de hybride variant van de Yaris zullen gaan kiezen.

Hier alvast enkele video’s van de nieuwe Yaris Hybride.

Update:Toyota heeft het verbruikcijfer van de Yaris hybride bekendgemaakt en deze bedraagt 3,5 liter/100km (1 op 28.5 km). Meer info over waarom de Aqua vebruikscijfers niet gehaald worden vindt u “hier.”: http://blog.toyota.nl/hybride/full-hybrid-yaris-vs-aqua/

zie ook: “De zuinigste auto’s van 2011:”http://www.roerdaljournaal.nl/de-zuinigste-diesel-auto-en-de-zuinigste-benzine-auto-voor-2011-met-video
Verder: “Extreem lage uitstoot voor Toyota Yaris Hybride”:http://www.roerdaljournaal.nl/nieuwe-toyota-yaris-hybride-heeft-extreem-lage-uitstoot-en-blijft-voorlopig-belastingvrijPosted in: roerdalen, video