pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By januari 28, 2012 2:13 pm Lees verder →

10% meer startersleningen verstrekt in 2011 ten opzichte van 2010

Roerdalen – In oktober 2011 verlengde de Provincie de startersregeling omdat er nog steeds grote behoefte was bij starters. Uit de jaarcijfers 2011 blijkt dat 230 startersleningen zijn verstrekt. Dat is ruim 50% meer dan in 2010. Limburgse gemeenten hebben de verlenging van de startersregeling aangegrepen om nieuw in te stappen of hun bijdrage op te hogen.

Sinds oktober 2011 zijn twee gemeenten ingestapt (Leudal en Nederweert) en is bij nog eens twee gemeenten besluitvorming hierover gaande. Drie gemeenten hebben al extra middelen beschikbaar gesteld (Horst aan de Maas, Peel en Maas en Venlo) en vier gemeenten hebben besluitvorming hierover in gang gezet.
In totaal gaat het bij deze eerste initiatieven na verlenging van de startersregeling om ongeveer € 5,8 miljoen aan gemeentelijk budget dat door de Provincie zal worden verdubbeld naar € 11,6 miljoen.
Gedeputeerde Antoine Janssen: “Dit is veel geld waarmee niet alleen de starters geholpen worden maar de hele woningmarkt een impuls krijgt. Als starters woningen kunnen kopen is dat ook goed voor allen die een woning willen verkopen. Bovendien, de starters krijgen het geld niet cadeau. Het zijn leningen (met sociale voorwaarden) die zij uiteindelijk zelf terug moeten betalen.”Posted in: roerdalen