pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By maart 8, 2014 1:12 pm Lees verder →

14 opleidingen Universiteit Maastricht op plek 1 !!

Roerdalen/Maastricht – Volgens de Keuzegids Masters 2014 die vandaag verschijnt, staan veertien opleidingen van de Universiteit Maastricht binnen hun categorie op de eerste plaats. In totaal behaalden 28 opleidingen een top 3 positie. Twee opleidingen ontvangen tevens het kwaliteitszegel voor opleidingen die volgens CHOI, dwars op de disciplines, tot de top van het Nederlandse onderwijs behoren. Management of Learning (82 punten) behoudt het zegel van vorig jaar, de master Information and Network Economics (76 punten) ontvangt het voor het eerst.

Een eerste plaats is weggelegd voor de opleidingen Management of learning, European Public Affairs, European Studies, Public Policy and Human Development, Forensic Psychology, Economic Studies, Information and Network Economics, Financial Economics, Econometrics and Operations Research, Mental Health, de opleiding tot Arts-Klinisch Onderzoeker, Health Sciences, European Public Health en Artificial Intelligence.

De Universiteit Maastricht doet het steeds beter in de Keuzegids: dit jaar scoren 14 van de 41 beoordeelde UM-opleidingen een eerste plaats, in 2013 waren dit er nog 8 van de 34 en in 2012 behaalden 6 van de 34 opleidingen een eerste plaats.

De Masters European Studies on society, Science & Technology, Sustainability Science & Policy, Information & Network Economics, Globalisation & Development Studies, Healthcare Policy, Innovation & Management, Health Education & Promotion, Biomedical Sciences en Human Movement/Biology of Human Performance werden dit jaar voor het eerst beoordeeld in de Keuzegids.
De Keuzegids Masters 2014 bevat oordelen op basis van studentenoordelen en accreditatiegegevens. De vergelijking en beoordeling van opleidingen is gebaseerd op vier bronnen:

Cijfers over studiesucces, afkomstig uit landelijke onderwijsstatistieken (20%)
Contacturen per week. Schatting door studenten, binnen de Nationale Studentenenquête (10%)
‘Studentenoordelen’ over het onderwijs. Ook uit Nationale Studentenenquête (60%)
‘Expertoordelen’, uit de accreditatie van opleidingen door keurmerkinstantie NVAO (10%)Posted in: roerdalen