pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By maart 11, 2017 9:00 am Lees verder →

15 buitenlanders en bazen betrapt bij grote hennepkwekerij


Foto: In de boeien aangehouden

Roerdalen/Horst – De politie heeft vrijdagmorgen bij een inval in een loods aan de Kranestraat elf hennepknippers aangehouden. De Oekraïners en een Pool werden betrapt in een professioneel ingerichte hennepknipperij. Daarnaast werden de vier verantwoordelijken van de knipperij aangehouden.

Twee van de vier verantwoordelijken werden vrijdagmorgen aangehouden bij een huiszoeking in een woning aan de Minister van Hallstraat in Venlo. De andere twee mannen uit Venlo waren in de loods aanwezig. Na onderzoek bleken twee van de knippers al eerder te zijn aangehouden voor het knippen van hennep.
Inrichtingsmateriaal voor hennepkwekerijen
De politie kwam de drugshandel op het spoor na langdurig onderzoek. In de loods was naast de hennepknipperij veel materiaal aanwezig om grootschalige hennepkwekerijen in te richten zoals koolstoffilters, waterreservoirs, elektronica en droognetten. Daarnaast werden 175 kg hennep en 38 kg henneptoppen aangetroffen. Naast het inrichtingsmateriaal en de hennep werden ook twee Mercedessen in beslag genomen.Posted in: algemeen, politie, roerdalen