pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By november 16, 2012 7:04 am Lees verder →

Vandaag 16 nov in Echt: VKKL organiseert PlattelandsParlement

Roerdalen/Echt – De Vereniging Kleine Kernen Limburg (VKKL) organiseert op 16 november het PlattelandsParlement Limburg, een bijeenkomst omtrent plattelandsontwikkeling en actief burgerschap in Limburg. Het PlattelandsParlement Limburg is een tweejaarlijkse activiteit van de VKKL met als doel om leden van dorpsraden in contact te brengen met Leden van Provinciale en Gedeputeerde Staten.
Het is een dag met workshops, debatten en presentaties rondom actuele thema’s. Deze editie staat het motto ‘welkom is ons dorp!’ centraal. Dit vertaalt zich in programma rondom actuele initiatieven van dorpen. Dorpen zoals die zelf de zorg voor hun dorpsbewoners oppakken, dorpen die zelf hun dorpskern verfraaien en dorpen die zelf invulling zoeken aan de toekomst van dorpsvoorzieningen. Ook worden er verschillende organisaties voorgesteld die deze beweging ondersteunen, door bijvoorbeeld geld, kennis of netwerk beschikbaar stellen.
Het PlattelandsParlement vindt plaats op 16 november a.s. van 13:00 tot 17:00 uur, op locatie Bandertlaan 9 (All-in-Echt) te Echt. Aanmelden kan via het inschrijfformulier op www.vkkl.nl, waar ook aanvullende informatie over de dag en het programma te vinden isPosted in: roerdalen