pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By december 28, 2014 11:14 am Lees verder →

20-jarige met 5 kilo illegaal vuurwerk in kofferbak auto

Roermond – De politie heeft woensdagavond een 20-jarige Roermondenaar een proces-verbaal gegeven, omdat hij vijf kilo illegaal vuurwerk in de kofferbak van zijn auto vervoerde.

Agenten hadden de man een stopteken gegeven, nadat zij hem met hoge snelheid hadden zien rijden op de Voorstad Sint Jacob. De man verklaarde dat hij het vuurwerk in België had gekocht en dat hij onderweg was om het op te slaan voor oud-op-nieuw. Het vuurwerk was niet voorzien van een keurmerk. Naast het vuurwerk bleek de man ook een kleine hoeveelheid softdrugs bij zich te hebben.

Zeer gevaarlijk Illegaal vuurwerk is niet alleen strafbaar, het is ook zeer gevaarlijk. Grote partijen (illegaal) vuurwerk die in woonbuurten of andere niet veilige plekken worden opgeslagen, zijn gevaarlijk voor omwonenden. Jaarlijks vinden persoonlijke ongelukken plaats met illegaal vuurwerk, met ernstig letsel tot gevolg. De politie roept daarom mensen op om zich te melden als zij informatie hebben over opslag of handel in illegaal vuurwerk. Dit kan via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000. In verband met het lopende onderzoek kunnen niet meer details worden verstrektPosted in: politie, roermond