pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By februari 26, 2016 8:45 am Lees verder →

20 jeugdige asielzoekers naar St Odilienberg; onrust in buurt

St Odilienberg – Vijf woningen aan de Beukenlaan en de Esdoornlaan in Sint Odiliënberg, die tot voor kort werden gebruikt voor een begeleid wonen project, zijn in overleg met de gemeente door Wonen Limburg aangewezen als opvanglocatie voor een 20 tal jonge asielzoekers. Die hebben een verblijfsvergunning gekregen, maar zijn als vluchteling zonder hun ouders naar Nederland gekomen.

Omdat ze minderjarig zijn worden ze begeleid door Rubicon Jeugdzorg en staan ze volgens de gemeente Roerdalen onder voogdij van Nidos.

Donderdagavond was er een bewonersbijeenkomst. De initiatiefnemers willen bij die gelegenheid van de bewoners horen hoe die tegenover het initiatief staan. Aldus meldden Roermond Dichtbij en TV ELLEF.

In de buurt wonen veelal oudere mensen en gezinnen met kinderen. Enkele bewoners zeiden in een gesprek (buiten beeld) met TVEllef te vrezen dat de jongeren zich zullen gaan vervelen. In de wijde omgeving is immers niks te doen voor de jeugd.

De jongeren krijgen overdag les op het Mundiumcollege in Roermond, maar na school verblijven ze in Sint Odiliënberg. Volgens de tekst in de bewonersbrief wil men de jongeren stimuleren om van een vereniging lid te worden.Posted in: roerdalen, roermond