By mei 17, 2012 9:17 am Lees verder →

Zondag 20 mei vierde dag van de Harley Davidson in Sittard

Vierde Harleydag Sittard komt eraan
Roerdalen/Sittard- Sinds 2009 wordt in de binnenstad van Sittard, een week na moederdag, de Sittardse Harleydag georganiseerd. De dag is bedoeld als een gezellige bijeenkomst van en voor liefhebbers van motoren, en dan speciaal motoren van het Amerikaanse merk Harley Davidson. De organisatie van de dag berust bij Wil In ’t Panhuis en Jos Schmeitz, met ondersteuning van een aantal vrijwilligers.

Op 20 mei zal de Sittardse band Loose op de Markt zorgen voor live muziek. Er is een openluchtbar ingericht, en het publiek kan aan statafels of op banken aan tafels plaatsnemen om iets te eten of te drinken, en om bij te kletsen met mede motorliefhebbers. Offical Harley Davidson Dealer Dutch Hills is op de Markt aanwezig met een stand en toont daar de nieuwe Harley modellen van 2012. Verder is op de Nieuwstraat een Bikersmarket ingericht met diverse stands, waar men terecht kan voor onderdelen, kleding, accessoires en hebbedingetjes.

De organisatie hoopt natuurlijk op mooi weer. Vorig jaar was wat dat betreft een tegenvaller, maar de eerste twee jaargangen van de Sittardse Harleydag werden zeer druk bezocht.
Zie voor meer informatie de website van de Harleydag Sittard.Posted in: roerdalen