pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By maart 2, 2015 10:59 am Lees verder →

2015: het jaar van Amerikaanse griep: tips over wat helpt ed.

Roerdalen – De site van Dr. A Vogel geeft de volgende Iinformatie & tips over de Amerikaanse griep die in 2015 ook veel hier heerst.

De Grote Griepmeting, een organisatie die het aantal griepmeldingen in Nederland en België in de gaten houdt, houdt rekening met een stijging van het aantal griepgevallen.Grote kans dat dit de Amerikaanse griep is. Deze griepepidemie wordt veroorzaakt door een nieuw virus dat als eerste opdook in Amerika en waartegen niet ingen-ent is in Nederland.

Wat is de Amerikaanse griep? Hierbij mijn tips bij onvoldoende weerstand, griep en verkoudheid, zegt Krista van der Horst, Gezondheidswetenschapper en webredacteur bij A.Vogel.

Echinaforce tabletten

Echinaforce tabletten helpen bij onvoldoende weerstand, griep en verkoudheid.
Echinaforce tabletten versterken het immuunsysteem, waardoor de weerstand tegen bacteriële en virale infecties toeneemt. Hierdoor wordt u minder snel ziek en herstelt u sneller in geval van ziekte! Meer info
Traditioneel Kruidengeneesmiddel op basis van Echinacea purpurea. Lees voor gebruik de bijsluiter. De toepassing is uitsluitend gebaseerd op traditioneel gebruik.

Wat zijn de symptomen van Amerikaanse griep?

Hoewel griep wordt veroorzaakt door een virus dat altijd net een beetje anders is dan de voorgaande griepgolven, zijn de symptomen hetzelfde:

plotselinge en hoge koorts
koude rillingen
keelpijn
hoofdpijn
spierpijn
vermoeidheid
en droge hoest.

Wat is het effect van de Amerikaanse griep?

In de Verenigde Staten leidde de Amerikaanse griep voor veel ernstig zieken en sterfgevallen. Zodra dit virus ook in Europa voet aan de grond krijgt, krijgen we ook hier te maken met een zwaar griepseizoen.

Hoe besmettelijk is Amerikaanse griep?

Als je griep hebt, ben je besmettelijk op de dag voordat de ziekteverschijnselen beginnen tot en met de vijf dagen daarna. Nu de vakantie voorbij is, kan de griep volgens de Grote Griepmeting zich verder uitbreiden. Griep wordt voornamelijk via kinderen verspreid. Tijdens de schoolperiode zijn soms hele klassen ziek. En kinderen steken hun ouders aan, die het op hun beurt weer meenemen naar het werk.

Hoe gevaarlijk is Amerikaanse griep?

Het griepvirus veroorzaakt in de Verenigde Staten veel onrust. Er zijn meer sterfgevallen en meer zieken dan anders. Via vliegverkeer kan het eenvoudig naar Europa oversteken. Volgens deskundigen zal de griep eerst in Engeland en Ierland opduiken en vervolgens verder naar het oosten en noorden trekken.

Hoe snel herstel je van de Amerikaanse griep?

Normaal gesproken voel je je na een dag of vijf weer iets beter. Helemaal hersteld na een griep ben je pas na twee tot drie weken.

Wat kan ik doen om griep te voorkomen?
Tegen griep kunnen we ons nooit compleet wapenen want het zit letterlijk in de lucht. Als andere niezen of hoesten, stoten ze druppeltjes uit waarin mogelijk het virus zit. Tegen een virus loopt iedereen dus regelmatig aan. Maar je wordt niet per se ziek; dat heeft alles te maken met je weerstand. Een goede weerstand is daarom de beste bescherming tegen een influenzavirus.

Zo vergroot je je weerstand:

Zorg voor voldoende slaap en beweeg genoeg;
Eet veel fruit en groente met vitamine C. Denk niet alleen aan fruit, maar ook aan groente zoals broccoli en rode paprika;
Houd een zakdoek voor je mond als je hoest of niest;
Ventileer slaap- en woonruimten;

Vitamine D is belangrijk voor je weerstand, eet daarom vette vis en boter op je brood;
Blijf thuis als je je niet helemaal lekker voelt;
Zet je kachel ook niet te hoog. Dit maakt de lucht droger en kan ervoor zorgen dat het virus langer kan ronddwalen.

Wat kan ik doen als ik het heb?

Wat kan ik doen als ik de Amerikaas griep heb?
Loop er vooral niet mee door. Het is belangrijk om rust te nemen en goed uit te zieken.

Wanneer moet je met griep naar de huisarts?
Raadpleeg een huisarts bij griep als;
Je kind jonger is dan 6 maanden;
Je kind een temperatuur heeft van meer dan 40 ºC;
Je ernstig ziek bent;
Je 5 dagen of langer een temperatuur hebt van 38 ºC of hoger;
Bij ernstige hart- en longaandoeningen.Posted in: roerdalen