pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By oktober 15, 2015 3:22 pm Lees verder →

22duizend facebookers: Blind en Van Oostveen moeten weg bij Oranje

Roerdalen – Danny Blind en Bert van Oostveen willen na het Oranje-debacle in de EK-kwalificatie niet opstappen, maar daar denken veel mensen op Facebook anders over. Ruim 22.000 mensen hebben woensdag aangegeven om afscheid te komen nemen van de bondscoach en de KNVB-directeur.

,,Vanwege het aanstaande ontslag van Danny Blind & Bert van Oostveen kunt u op deze dag nog afscheid nemen van deze 2 nietsnutten”, is kort en bondig de uitnodiging op de Facebookpagina. Dat moet vrijdagochtend om 11 uur gaan gebeuren, op het KNVB-kantoor aan de Woudenbergseweg in Zeist.

Het valt te betwijfelen of de tienduizenden teleurgestelde Oranjefans vrijdagochtend daadwerkelijk naar de Zeister bossen zullen afreizen. De Facebookpagina is vermoedelijk louter een ludiek protest tegen de falende bondscoach en de verantwoordelijke directeur.

Uit een poll op deze website bleek vandaag al dat een groot deel van de bevolking vindt dat Blind en Van Oostveen hun biezen moeten pakken na de hopeloos mislukte EK-kwalificatie. Slechts 15 procent van de stemmers vindt dat beiden gewoon in functie kunnen blijven.Posted in: roerdalen