pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By mei 25, 2011 11:35 am Lees verder →

28 en 29 mei Grens-cultuurtreffen te Vlodrop: iedereen welkom as weekeinde

Roerdalen – Op 28 en 29 mei vindt in Vlodrop de eerste editie van het GrensKulturTreffen plaats. Op het programma staan muzikale optredens van Duitse en Nederlandse muziekgezelschappen, roofvogel- en jachthondendemonstraties, leuke kinderactiviteiten en een kunstzinnige expositie. De festiviteiten vinden plaats op het feestterrein bij de Blokhut in Vlodrop.

De aanleiding voor het feest is tweeledig: het jachthoornblazerskorps Sint Hubertus uit Vlodrop viert haar 10-jarig bestaan. Dit korps heeft zowel Duitse als Nederlandse leden, wat mooi past binnen de opzet van het evenement. Verder vieren de gemeente Roerdalen en de Stadt Wassenberg met dit evenement de start van hun samenwerking. Het uitgangspunt voor de samenwerking tussen de gemeente Roerdalen en de Stadt Wassenberg is het professionaliseren van de toeristische structuur en het vergroten van het aanbod om op deze manier de ontwikkeling van de toeristische regio te stimuleren. Voor de uitvoering hiervan zijn een stuurgroep en zes projectgroepen verantwoordelijk. Zij werken initiatieven uit voor de thema’s Water, Routestructuren, Cultuur, Culinair, Toeristische Marketing en Economie. Het GrensKulturTreffen is het eerste grensoverschrijdende evenement binnen de samenwerking.

Gevarieerd programma
Op zaterdag begint het programma om 14.00 uur en op zondag om 11.30 uur. Muzikale optredens vormen de rode draad voor het tweedaagse programma. Met als hoogtepunt het optreden van de Original Maaskapelle op zaterdagavond om 20.30 uur. Daarnaast treden diverse Duitse en Nederlandse gezelschappen op. Ook het jarige jachthoornblazerskorps Sint Hubertus laat uiteraard van zich horen. Op zondag is er een concours met 17 groepen Duitse en Nederlandse jachthoornblazers. Verder is er op zaterdag een roofvogelshow en op zondag zijn er jachthonden- demonstraties. Zaterdag en zondag is er een expositie van o.a. schilderijen, sculpturen en fotografie te zien. Jong en oud kan zich uitleven tijdens een uitdagende laser-game. Meer informatie vindt u op www.grenskulturtreffen.eu.Posted in: roerdalen