pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juni 1, 2018 8:03 am Lees verder →

Gedurende 3 maanden sluiting woningen Posterholt, Herkenbosch en Melick: opiumwetgeving overtreden

Roerdalen – Woensdag 30 mei 2018 zijn op last van burgemeester Monique de Boer van de gemeente Roerdalen twee panden gesloten. Het gaat om een pand aan de Zwembadweg in Posterholt en een pand aan de Hammerstraat in Herkenbosch. Op woensdag 16 mei is verder een woning gesloten aan de Heinsbergerweg in Melick. De sluiting van de panden is in alle gevallen op grond van de Opiumwet.
Posterholt
De politie trof in een vakantiewoning aan de Zwembadweg 2 in Posterholt een niet in werking zijnde hennepkwekerij aan. Er werden geen hennepplanten in de bloei gevonden. Wel werd in de woning 148 gram henneptoppen aangetroffen. De woning is gesloten voor de duur van drie maanden.
Herkenbosch
Naar aanleiding van een melding bij Meld Misdaad Anoniem is de politie op 4 april 2018 binnengetreden in het woonhuis aan de Hammerstraat 38 in Herkenbosch. In de kelder van de woning heeft de politie een hennepplantage aangetroffen. Er stonden 180 hennepplanten die oogstrijp waren. Eveneens werden in de stal, behorende bij de woning, zakjes met hennep en een zakje met MDMA gevonden. De woning is gesloten voor de duur van zes maanden in verband met het aantreffen van de hard-drug MDMA.
Melick
Naar aanleiding van twee meldingen bij Meld Misdaad Anoniem is de politie op 12 april 2018 binnengetreden in het woonhuis aan de Heinsbergerweg 6 in Melick. In de woning waren op de begane grond twee ruimtes ingericht als hennepkwekerij. Er zijn 144 hennepplanten aangetroffen. De woning is gesloten voor de duur van drie maanden.
Gevaar openbare orde en veiligheid
De sluitingen maken een einde aan de verboden situaties ter bescherming van de openbare orde, veiligheid en het woon- en leefklimaat. De aanwezigheid van drugs kan leiden tot onveiligheid voor omwonenden. Dit door overlast, brandgevaar en de aanzuigende werking op criminele activiteiten. Dit levert een ernstig gevaar op voor de openbare orde en veiligheid.
Strenger beleid
De burgemeester nam het besluit op grond van het zogenoemde Damoclesbeleid. Dit beleid werd in september 2016 aangescherpt. Waar eerder bij een drugvondst met een waarschuwing werd volstaan, wordt nu meteen overgegaan tot sluiting van een woning.Posted in: algemeen, politie, roerdalen