pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By november 9, 2016 8:49 am Lees verder →

300 mantelzorgers Roerdalen worden getracteerd

Roerdalen – mDonderdag 10 november is de Dag van de Mantelzorg. Het thema dit jaar is ‘Mantelzorg doe je samen’. De gemeente Roerdalen geeft hier op een bijzondere manier invulling aan door de Roerdalense ondernemers bij de dag te betrekken. De bijna 300 mantelzorgers in de gemeente ontvangen een voucher die zij kunnen inleveren bij een van de ondernemers die aan de actie meedoen.

Ondernemers
Wethouder Eugenie Cuijpers: “Wij hebben veertien van onze ondernemers bereid gevonden om mee te doen aan deze Dag van de Mantelzorg. Dat is mooi! Deze ondernemers sponsoren 2,50 euro van elke voucher. De gemeente betaalt de rest. De deelnemende ondernemers variëren van tuincentra tot restaurants, van een slagerij tot een kapsalon en van woon- en kluswinkels tot een fotograaf. We kunnen onze mantelzorgers dus gezamenlijk een ruime keuze bieden. De mantelzorgers die jonger zijn dan 25 jaar ontvangen een filmvoucher.”

Waarderingsactie
Op de Dag van de Mantelzorg organiseert het Steunpunt Mantelzorg Roerdalen elk jaar een waarderingsactie om de mantelzorgers in de gemeente in het zonnetje te zetten. Mantelzorgers kunnen hiervoor worden aangemeld. Zij ontvangen op de Dag van de Mantelzorg een kleine attentie als blijk van waardering voor wat zij doen voor iemand die zorg nodig heeft. Dat kan een partner, een ouder, een kind, een vriend of een buurvrouw zijn. Een groep vrijwilligers bezorgt de vouchers bij de mantelzorgersPosted in: algemeen, roerdalen