pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By augustus 2, 2011 9:06 am Lees verder →

35 euro per couvert: culinaire 55km-fietsroute langs 8 restaurants/hotels in regio Roerdalen

Roerdalen – Vier Duitse en vier Nederlandse horecaondernemers te weten Hotel Haus Wilms, Landgoed Kasteel Dalenbroeck, Restaurant St. Andrews, Café Restaurant Rijstal Venhof, Restaurant de Meinweg Boshotel Vlodrop, Dalheimer Mühle, Tüschenbroicher Mühle en Burg Wassenberg, hebben samen het initiatief genomen voor een grensoverschrijdende smokkelroute in de Nationaalparkregio MeinWeg. De 55 kilometer lange fietsroute verbindt natuurbelevenis, lekker eten en anekdotes uit de grensregio.

U kunt bij de genoemde restaurants kortingsbonnen voor een driegangenmenu ter waarde van 35 Euro kopen. De route verloopt grotendeels via gemarkeerde fietsroutes aan weerszijden van de grens. De restaurants liggen direct aan of vlakbij de route en zijn gemakkelijk te vinden. U bepaalt zelf bij welke horecagelegenheid een menugang wordt genuttigd. Informatie en een overzichtelijke routekaart is te verkrijgen bij de deelnemende restaurants.

De route is gepland als blijvende aanbieding aan culinaire en van de natuurgenietende fietsers. Naast het recreatieve en culinaire aspect is er ook aandacht voor de geschiedenis van het smokkelen en smokkelaars in de grensstreek. Daartoe worden nog verhalen verzameld.Posted in: roerdalen