By januari 23, 2014 2:55 pm Lees verder →

Vakantiebeurs 2014 in Utrecht trok 117.000 bezoekers in 4 dagen

Roerdalen/Utrecht – Nederlanders houden van luxe tijdens de vakantie. De meeste bezoekers van de vakantiebeurs dit jaar (vorig weekeinde in Utrecht) gaven namelijk aan het liefst te verblijven in een hotel. Ook het budget dat ze reserveren voor een leuke tijd is hoog, soms wel enkele duizenden per persoon.
Na het hotel is de camping de meest favoriete accommodatie, gevolgd door het pension en het appartement, meldt Het Parool

De organisatie spreekt van een impuls voor de reisbranche. “Van onze exposanten kregen we veel positieve reacties op de kwaliteit van het bezoek en velen hebben direct op de beurs geboekt.”

Op een oppervlakte van 16 voetbalvelden toonden zo’n 160 landen sinds woensdag hun toeristische bestemmingen aan het publiek. Het evenement werd zondag afgesloten.

Op een oppervlakte van 16 voetbalvelden toonden zo’n 160 landen sinds vorige week woensdag tot en met zondag hun toeristische bestemmingen aan het publiek. Het evenement werd zondag afgesloten. Er kwamen meer bezoekers dan voorheen, 117.000 dit jaar.Posted in: roerdalen