pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By mei 9, 2014 1:33 pm Lees verder →

Zaterdag 26 landen in finale Eurovisie-songfestival 2014

Roerdalen – Bij het Eurovisie Songfestival is het nummer Rise Like A Phoenix van de Oostenrijkse deelnemer Conchita Wurst een van de tien liedjes uit de tweede halve finale die gekwalificeerd is voor de finale zaterdag as

Andere landen die in ronde 2 een plek in de finale hebben zeker gesteld, zijn: Zwitserland, Slovenië, Polen, Roemenië, Noorwegen, Griekenland, Malta, Wit-Rusland en Finland.

Nederland wist zich dinsdag al te plaatsen voor de finale, net als Montenegro, Hongarije, Rusland, Armenië, Azerbeidzjan, San Marino, Oekraïne, Zweden en IJsland.

Gastland Denemarken treedt als 23e op tijdens de finale. Nederland is direct daarna als 24e aan de beurt.

Oekraïne mag zaterdag het spits afbijten, gevolgd door Wit-Rusland, Azerbeidzjan en IJsland. Na het optreden van The Common Linnets wordt de avond afgesloten door San Marino en het Verenigd Koninkrijk.

In totaal staan er 26 landen in de finale. Dinsdagavond bepaalde Ilse DeLange in een loting al dat zij en Waylon in de tweede helft van de finale zouden staan. Een plek in de tweede helft wordt doorgaans gezien als gunstig. De exacte volgorde is na afloop van de tweede halve finale donderdagavond bepaald door de producenten.

Duitsland, Groot-Brittannië, Frankrijk, Spanje en Italië zijn, zoals gewoonlijk, automatisch verzekerd van een finaleplek vanwege hun grote bijdrage aan het liedjesfestival.Posted in: roerdalen