pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By mei 31, 2014 3:12 pm Lees verder →

Show en zo: Sisi-tegenspeler acteur Karlheinz Bohm overleden

Roerdalen – Na een lang ziekbed is de Oostenrijkse acteur Karlheinz Bohm op 86-jarige leeftijd overleden. Behalve in de trilogie over Elisabeth van Oostenrijk (telkens vertolkt door Romy Schneider), speelde Böhm ook mee in films van Rainer Werner Fassbinder (“Martha”, “Effi Briest”, “Mutter Küsters fährt zum Himmel” en “Faustrecht der Freiheit”).
Hij was ook de hoofdrolspeler in “Peeping Tom”, van Michael Powell, een film over voyeurisme en seriemoord. Als één van de “Four Horsemen of the Apocalypse” zette hij ook een stap in Hollywood.
Böhm was in eigen land ook bekend vanwege zijn organisatie Menschen für Menschen, een fonds voor humanitaire hulp aan Ethiopië. Zijn fascinatie voor Afrika begon na een bezoek aan Kenia en na een verloren weddenschap in het televisieprogramma “Wetten dass”.
De organisatie werd voor Böhm zo belangrijk dat hij in 1980 zijn acteursmantel al aan de haak hing. Böhm had heel wat kinderen. Zijn allereerste kind, geboren in 1955, kreeg overigens de naam Sissi.Posted in: roerdalen