pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juni 1, 2011 2:32 pm Lees verder →

40 Kunstenaars en 75 bedrijven op Reuverse Kunst en Lifestylebeurs dit weekeindee

Roerdalen/Reuver – Gemotiveerd door het grote succes van de vorig jaar organiseren Kunstkring Artimosa en De Witte Stein ook dit jaar weer een groots opgezette beurs.De Kunst en Lifestylebeurs zal gehouden worden op vrijdag 3 juni van 17.00 tot 21.30u zaterdag 4 juni van 11.00u tot 18.00u en zondag 5 juni 10.00u tot 18.00u.WWW.DEWITTESTEIN.NL

De entreeprijs voor volwassenen is € 5,- incl. een consumptie. Kinderen kunnen gratis komen kijken naar de beurs en spelen in de speeltuin met klimtoestellen en springkussens van De Witte Stein.

Op maar liefst 3500m² oppervlakte presenteren zich 40 nationale en internationale kunstenaars en 75 bedrijven uit de Euregio allen tezamen in en om prachtige beurspaviljoens.

Het beursterrein is gesitueerd op de terreinen van Restaurant “De Witte Stein”, Keulseweg 193, te Reuver in de prachtige omgeving van de grens met Duitsland. Diverse kunstenaars laten er hun werken zien. Het aanbod varieert van abstracte tot realistische schilderkunst, van gedraaide gebruikskeramiek tot keramische beelden, houtsnijkunst, glaskunst in diverse facetten, beelden in brons en steen, sieraden , geschilderde portretten, gouaches, linosneden, etsen, grafieken, en fotografie, kortom een veelheid van stijlen en uitvoeringen.

Daarnaast en passend bij deze kunst, zullen 75 bedrijven aan dit evenement deelnemen. Deze zullenveel laten zien op het gebied van aangenaam leven, de stijl van hedendaags wonen, voor hem en haar. Ook hierbij een groot aanbod. Van parket tot keukens, van badkamers tot whirlpools. Veel op het gebied van modern inrichten. Van meubels tot sanitair en van kleding tot schoenen en luxe sierraden, beauty, wellness en culinair. Verder veel over de inrichting en aanleg van tuinen, Kortom vele onderwerpen op het gebied van wonen en leven in en rondom huis.Posted in: roerdalen