pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juli 17, 2014 2:54 pm Lees verder →

Roerdaljournaal.nl: De Vrij wil snel naar Lazio in Rome

Roerdalen – Stefan de Vrij wil naar Lazio in Rome maar dat gaat niet zomaar, vindt zijn huidige werkgever Feyenoord. Volgens Il Messagero wil De Vrij zo snel mogelijk duidelijkheid en heeft hij de druk op de clubleiding van Feyenoord opgevoerd. De Vrij gaat de clubleiding van Feyenoord vragen om wat water bij de wijn te doen, maar dat is Feyenoord niet van plan. De stadionclub heeft Graziano Pellè al verkocht, Bruno Martins Indi volgde en ook in Daryl Janmaat en Jordy Clasie is interesse. Omdat De Vrij ook nog eens in de belangstelling staat van vermogende clubs als Manchester United, Everton, Liverpool en Schalke 04, wil Feyenoord de vraagprijs niet laten zakken.

Bij Lazio weet men ook dat er serieuze concurrentie is voor de handtekening van De Vrij en dus gaat voorzitter Claudio Lotito zich er hoogstpersoonlijk mee bemoeien. De preses van de Italiaanse topclub stapt binnen in het vliegtuig naar Rotterdam, om met de leiding van Feyenoord om tafel te gaan.
‘Lazio verhoogt bod op De Vrij naar zeven miljoen euro’ , zo kopte een krant . Er zijn heel wat clubs met interesse in Stefan de Vrij, maar de verdediger schijnt alleen naar Lazio te willen. Dat wordt in ieder geval gezegd door de directeuren van de Romeinse club. Lazio moet het dan wel eens zien te worden met Feyenoord over een transfersom en volgens Sky Italia heeft de club uit de Italiaanse hoofdstad het bod verhoogd naar zeven miljoen euro. Feyenoord zou echter negen miljoen willen hebben voor De Vrij, die op het afgelopen WK volgens de Castrol Index de beste verdediger van het toernooi was. Zijn contract in De Kuip loopt nog een jaar door.Posted in: roerdalen