pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By januari 17, 2014 11:33 am Lees verder →

42 aanhoudingen tijdens drugsactie in Maastricht

Roerdalen/Maastricht – De politie heeft het afgelopen weekend in Maastricht tijdens een actie op en rond het station gecontroleerd op het bezit van verdovende middelen. Bij 42 van de aangehouden verdachten trof de politie inderdaad drugs aan. Daarnaast werden vijf messen en twee bussen pepperspray aangetroffen en inbeslaggenomen.

Agenten van de Landelijke Eenheid en het Maastrichtse DOEN-team (Drugs Overlast Even Niet) werden bij de actie ondersteund door speurhonden. In totaal werden 68 verdachten, meestal op aanwijzing van de honden, aangehouden en gecontroleerd. Bij 42 personen werden bij de controle inderdaad verdovende middelen, in totaal 1230 gram softdrugs en 80 gram harddrugs, aangetroffen. Vijf verdachten hadden de Nederlandse nationaliteit, de overige personen waren buitenlanders.

Gebiedsontzegging
Bij 21 verdachten was de hoeveelheid aangetroffen drugs zo gering dat ze na inbeslagname van de drugs werden heengezonden. In vier gevallen kregen zogenaamde runners (personen die kopers en dealers met elkaar verbinden) een gebiedsontzegging voor het stationsgebied. Zeven personen kregen een bekeuring voor het bezit van de messen en de pepperspray en nog eens tien een boete voor een te grote hoeveelheid drugs.Posted in: politie, roerdalen