pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By september 17, 2014 9:12 am Lees verder →

Roerdaljournaal.nl: 50 Plus Beurs is gisteren van start gegaan in Utrechtse Jaarbeurscomplex

Roerdalen/Utrecht – In Utrecht is ie gisteren geopend: de 50 plus Beurs. Van dinsdag 16 tot en met zaterdag 20 september bent u van harte welkom in de Jaarbeurs Utrecht.

Bezoek Plus Magazine op de 50PlusBeurs en maak kans op mooie prijzen

Plus Magazine biedt elke maand ruim 200 pagina’s boordevol waardevolle informatie over onderwerpen die juist voor u van belang zijn: gezondheid en voeding, financiële en juridische informatie, maatschappelijke ontwikkelingen, reportages over reizen, dichtbij en ver weg en uitgebreide rubrieken over tuin, natuur, cultuur en vrije tijd.

Win mooie prijzen
Doe tijdens de 50PlusBeurs mee aan de Plus Prijzenpoli op de stand van Plus Magazine! Breng Sjaan Orgaan tot leven. Met ruim € 10.000 aan prijzen (meer dan 40 per dag) en als hoofdprijs 2x een cheque van Hogenboom Vakantieparken t.w.v. € 400.

Ontmoet redacteuren
Altijd al benieuwd geweest naar de mensen achter Plus Magazine? U kunt nu kennismaken met onze adjunct-hoofdredacteur Marilou Snels en de redacteuren! Elke dag is een aan¬tal van hen aanwezig om uw vragen te beantwoorden en te vertellen hoe het tijdschrift tot stand komt. Kom langs in onze gezellige huiskamer in Hal 11, stand D011!

Met Plus op reis
Plus Magazine biedt in samenwerking met reisorganisaties exclusieve lezersreizen aan in diverse prijsklassen. Reizen in een prettig tempo met gelijkgestemde mensen, goede service en begeleiding. Onze cruise naar Spitsbergen is het meest populair. Bezoek ons op de 50PlusBeurs (hal 7 stand C009), want we hebben natuurlijk veel meer interessante bestemmingen!

Fietsen.123.nl
Als liefhebber van fietstochten en fietsroutes komt u toch ook langs op de stand van Fietsen.123 ? Hal 12 stand B028! Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief en maak kans op een elektrische fiets van TREK t.w.v. €2.499.

Gezondheidsnet
Benieuwd naar de mensen achter de grootste website op het gebied van gezondheid? Wij van Gezondheidsnet vinden het in ieder geval leuk om onze bezoekers te leren kennen. U vindt Gezondheidsnet in hal 9 stand B094. Laat uw e-mailadres achter tijdens de 50PlusBeurs en u ontvangt een gratis digitaal magazine over slapen met o.a. ‘Zeven tips voor een goed hoofdkussen’, ‘Waarom u steeds zo moe bent’, ‘Stop dat gesnurk’ en nog veel meer.

Volg leuke workshops op het Tech Paviljoen

Social media, foto’s bewerken op uw iPad, skypen met de (klein-)kinderen… tegenwoordig kan er veel en maakt technologie het leven makkelijker. Weet u of u het maximale uit uw fotocamera, computer, tablet of software haalt? Wilt u geïnspireerd worden door de mooiste foto’s, de nieuwste gadgets en de laatste ontwikkelingen? Kom dan langs op het Tech Paviljoen van Computer!Totaal en Zoom.nl in hal 10!

Bovendien kunt u in het Tech-theater gratis diverse workshops volgen of ga origineel en kosteloos op de cover in onze Photobooth – en deel deze direct met uw vrienden en familie!

Het Tech Paviljoen is een samenwerking tussen Computer!Totaal, al bijna 25 jaar het grootste computermagazine van de Benelux en geeft antwoord op al uw tech-vragen, en Zoom.nl, de grootste foto-community van Nederland, waarmee u uzelf verder ontwikkelt als fotograaf.

U bent van harte welkom op onze stand in hal 10, B010!

Ontdek het Wave® system en profiteer van de beursaanbieding

Kom langs bij de Bose® luisterstand op de 50PlusBeurs en ontdek de Wave® systems en de beursaanbieding. Ervaar zelf hoe het bekroonde Wave® system levensecht geluid produceert en hoe eenvoudig dit compacte muzieksysteem te bedienen is. Ontdek de beursaanbieding en ontvang daarnaast ook gratis 5 jaar garantie bij bestelling van het all-in-one cd/radio systeem. Meer informatie Wave® systems

Nu de laatste maanden van 2014 gratis lid van SeniorWeb!

SeniorWeb is er voor iedereen die meer wil leren over digitale ontwikkelingen. We leggen alles stap voor stap uit en houden u op de hoogte van het laatste nieuws. In het geval van nood kunt u een beroep doen op onze computerhulp. Onze vrijwilligers komen zelfs bij u thuis!

Elk kwartaal ontvangen alle SeniorWeb-leden Enter magazine. Een kwalitatief computertijdschrift vol interessante achtergrondverhalen, nuttige tips en leuke interviews met leden en vrijwilligers. Ook verzekerd zijn van persoonlijke hulp en begrijpelijke informatie?

Word lid voor 2015 en betaal slechts € 29,-. U bent de laatste maanden van 2014 gratis lid! En u krijgt het boek Veilig en vertrouwd online t.w.v. € 10,50 cadeau! Vul het digitale formulier in of bel 030 – 276 99 65 voor meer informatie.

Vitalis helpt u actief en zelfstandig blijven

Zo lang mogelijk actief en zelfstandig blijven. Prettig leven, in uw eigen omgeving en zonder afhankelijk van anderen te hoeven zijn. Vitalis helpt u hierbij! Dat doen we niet alleen met een breed assortiment comfort- en mobiliteit verhogende producten, zoals trapliften, sta-op stoelen, scootmobielen, bedden en rollators, maar ook met buitengewone services. Wij zijn onafhankelijk van fabrikanten en importeurs, waardoor u altijd eerlijk wordt geadviseerd over het product dat het beste bij u past.

Beursaanbiedingen
Vitalis introduceert tijdens de beurs de meest innovatieve design rollator van dit moment: de Travixx Carbon. Nu van € 439,-voor slechts € 349,-!
Of koop bv een mooi 2-persoons hoog/laagbed en ontvang er een gratis matras bij.

Bezoek de stand in hal 9; standnummer 09A068 en check onze overige beursaanbiedingen! Voor meer informatie www.vitalis.nlPosted in: roerdalen