pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By oktober 6, 2014 6:59 pm Lees verder →

Roerdaljournaal.nl: Pauw vanavond met Jos van Rey als gast

Roermond – Jos van Rey is vanavond rond 23uur op NPO1 te gast bij Pauw. Hij praat over het strafrechtelijke onderzoek tegen hem, maakte het tv-programma vandaag bekend.

Op 19 oktober 2012 vielen achttien rechercheurs het huis van Jos van Rey in Herten binnen omdat hij verdacht wordt van corruptie. Ook in het stadhuis volgde een inval. In de weken daarna wordt hij volgens de VARA geschaduwd, zijn telefoon getapt, is er een baken onder zijn auto geplaatst om hem te volgen. Ook zouden de mensen waarmee hij contact heeft worden getapt, aldus de aankondiging op de website van de VARA. Van Rey voelt zich staatsvijand nummer één, aldus de aankondiging op de website van de omroep.

De website meldt nog enkele bijzonderheden over Van Rey: Momenteel is van Rey onder andere lid van het algemeen bestuur van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG), columnist bij het VNG-Magazine en bestuurslid van de Stichting Rampenfonds Limburg. Ook is hij eigenaar van Jos van Rey Vastgoed b.v. en Euregionaal Assurantiekantoor b.v. waar hij tevens directeur is, aldus de website van de VARA.Posted in: roermond