pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By maart 21, 2013 9:38 am Lees verder →

50 jaar Kennedymars ook te boek gesteld

Roerdalen/Sittard – Vijftig jaar Kennedymars betekent vele tienduizenden wandelaars die samen miljoenen kilometers hebben afgelegd, daarbij honderdduizenden blaren hebben opgelopen en een berg schoenen hebben versleten, alleen om het ongelijk van J.F. Kennedy te bewijzen.

Dat de Kennedymars zich in een halve eeuw tijd een niet meer weg te denken plaats op de evenementenkalenders in de gemeente en ver daarbuiten heeft verworven zal niemand verbazen. En dat er tal van anecdotes over zijn te vertellen en herinneringen aan zijn op te halen evenmin.

Ter gelegenheid van de vijftigste editie van de Kennedymars werd op zaterdag 16 maart een groot jubileumfeest georganiseerd in de Stadsschouwburg van Sittard-Geleen.

Feestband van de avond was coverband Juicy Lucy, met tussendoor optredens van Kartoesj en René Shuman & Angel-Eye.

Het werd een geweldige reünie van velen die op allerlei manieren met de Kennedymars te maken hebben gehad. Niet alleen verstokte lange afstandwandelaars, maar natuurlijk ook de mensen die achter de schermen en tijdens de Kennedymars als vrijwilliger hun diensten ter beschikking stelden. En natuurlijk de organisatie en de sponsors van het jaarlijks terugkerende wandelfeest.

Jubileumboek
Bij een 50-jarig jubileum hoort natuurlijk een jubileumboek. René Haustermans, die cultuurhistorische onderwerpen en cultureel erfgoed beroepsmatig onderzoekt en beschrijft, heeft het jubileumboek samengesteld. Het boek, met de titel Kennedy-Mars Sittard 50 mijl | 50 jaar werd tijdens deze feestavond gepresenteerd.Posted in: roerdalen