pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By mei 27, 2015 11:42 pm Lees verder →

Actie tegen motorbende ook in Limburg

Roerdalen – – Vanmiddag gaf de regiodriehoek een persconferentie naar aanleiding van de gezamenlijke actiedag tegen de Motorbendes.
Tijdens de persconferentie is bekend gemaakt dat er vandaag 19 mannen en 1 vrouw zijn aangehouden. Het merendeel van deze verdachten is lid van de OMG Bandidos. Alle aangehouden personen zitten in beperkingen.

De politie heeft op ruim 30 plaatsen doorzoekingen verricht; in Sittard-Geleen, Echt-Susteren, Oirsbeek, Urmond, Holtem, Heerlen, Maastricht, Roermond, Maasbracht, Swalmen, Nieuwstadt, Helmond, Vlijmen, Eindhoven, Valkenswaard, Antwerpen (B), Borgloon (B) en Selfkant (D). Deze doorzoekingen zijn op dit moment nog niet allemaal afgerond. Bij enkele doorzoekingen van panden zijn onder meer vuurwapens, vuurwerkbommen, vijf raketwerpers, vier dure, gestolen voertuigen, een hennepkwekerij en een hoeveelheid vals geld aangetroffen. Ook is een XTC-lab aangetroffen, materiaal voor een XTC-lab en grote hoeveelheden grondstoffen, chemicaliën en amfetamine.

Aanpak OMG’s
De aanpak van OMG’s heeft een hoge prioriteit voor de politie, gemeente en Openbaar Ministerie. Leden zijn op grote schaal betrokken bij criminele en/of ondermijnende activiteiten op het gebied van onder meer wapens, drugs en intimidatie. Hierbij wordt door de betrokken partners gekeken naar de meest effectieve werkwijze; dit kan zowel bestuurlijk, strafrechtelijk of anderszins zijn.Posted in: politie, roerdalen, roermond