pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juni 2, 2015 9:40 pm Lees verder →

“Platini mogelijk opvolger Blatter als FIFA-boss”

Roerdalen – Het plotseling opstappen van Sep Blatter als FIFA-voorzitter heeft volgens doorgaans zeer goed geinformeerde media in de VS te maken met het FBI- onderzoek naar omkoping dat nu ook in de directe nabijheid van de FIFA-voorman komt. Ook Blatter lijkt volgens die media geen ongeschonden blazoen te hebben. Vandaar ook zijn plotselinge stap om ruim baan te maken voor een opvolger.
UEFA-voorman Platini schijnt nu een van de voornaamste kandidten te zijn om door te groeien naar de eerste man van de wereldvoetbalbond. Hij reageerde verheugd te zijn over de stap van Blatter. Wat Michel van Praag betreft: ook hij en de KNVB zijn blij met de stap van Blatter en Van Praag denkt nog na over een eventuele kandidatuur als FIfa-boss.

Ook alle partijen in de Tweede Kamer zijn verheugd over de stap van Blatter. CDA-Kamerlid Hanke Bruins Slot laat weten: “Het vertrek van Blatter maakt de weg vrij om schoon schip in de FIFA te maken. De meest geliefde sport ter wereld verdient een integere voorzitter, die orde op zaken gaat stellen binnen de FIFA.Posted in: roerdalen