pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By september 8, 2015 9:02 am Lees verder →

Roerdalen – Het Nederlands elftal en de EK-kwificatie:
Hoe wordt de beste nummers 3 bepaald?
Omdat poule I slechts vijf landen heeft, worden de resultaten tegen de nummer zes van de groep weggestreept.

De regels zijn simpel: de nummer drie met de meeste punten is zeker van het EK. Daarna fungeert het doelsaldo als scherprechter. Het ziet er niet naar uit dat de beste nummer drie uit de groep van Oranje komt.

De acht nummers drie die naast rechtstreekse kwalificatie grijpen, verdelen in play-offs de laatste vier tickets. Deze duels worden tussen 12 en 17 november afgewerkt.

Als Oranje deelneemt aan de play-offs, is het op basis van de resultaten in het verleden in elk geval geplaatst bij de loting, waardoor het een relatief zwak land treft. De equipe van bondscoach Danny Blind zou, als alles zo blijft, bijvoorbeeld kunnen stuiten op Israël of Estland.

Resterende duels
Nederland vervolgt de EK-kwalificatie op 10 oktober met een uitwedstrijd tegen Kazachstan. Drie dagen later is Tsjechië in de Amsterdam Arena de opponent tijdens de laatste speelronde.

De laatste keer dat Oranje een eindtoernooi miste was in 2002. Onder leiding van bondscoach Louis van Gaal slaagde Nederland er niet in zich te plaatsen voor het WK in Japan en Zuid-Korea.

Sinds 1988 is Nederland onafgebroken aanwezig geweest op EK’s, een toernooi dat in 2016 voor het eerst met 24 landen wordt afgewerkt.Posted in: roerdalen