pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By oktober 9, 2011 4:41 pm Lees verder →

55-jarige wegpiraat aangehouden in Echt

Echt – De politie heeft zaterdagmiddag rond 13.30 uur een 55-jarige automobilist uit Echt aangehouden op de Kerkveldsweg Oost. De politie zag de auto rijden op de Peijerstraat toen de auto met aanhanger met hoge snelheid weg reed. Hij reed 80 km waar 50 km/uur is toegestaan en negeerde het stopteken. De man reed op minder dan een meter afstand van zijn voorganger en reed zo snel over drempels dat de aanhanger meer dan een meter omhoog kwam.

Nadat hij op de Kerkveldsweg Oost was gestopt, zette de politie de auto naast het portier van de bestuurder, zodat die niet kon uitstappen. Op het moment dat de politieagent voor de auto van de verdachte loopt, wilde die optrekken. Onder bedreiging van het dienstwapen werd de bestuurder uit de auto gehaald en geboeid overgebracht naar het politiebureau. De overige drie inzittenden probeerden zich met de zaak te bemoeien, kregen een waarschuwing. 

De verdachte had geen legitimatiebewijs bij zich en dit bleek naderhand te zijn verlopen. Ook had de man geen rijbewijs B en was de auto niet verzekerd. Hij kreeg daarnaast ook een proces verbaal voor het bumperkleven, gevaarlijk rijgedrag, te hoge snelheid, negeren van een stopteken en het niet aangeven van richting. De 33-jarige kentekenhouder van de auto uit Echt kreeg een proces verbaal voor laten zonder rijbewijs (medeplichtigheid) en het laten rijden in een voertuig dat niet verzekerd is. 2011097075Posted in: politie