pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By januari 20, 2016 5:47 pm Lees verder →

Die tien die Ajax-trainer De Boer op het oog heeft….

Roerdalen/Amsterdam – Ajax wil zich in de winterstop op de transfermarkt versterken en De Boer heeeft verschillende opties in het vizier, maar met wie gaan de Amsterdammers zich versterken?

Tien mogelijke transfers:

Klaas-Jan Huntelaar
Gewild, maar erg onwaarschijnlijk. Huntelaar is ontevreden bij Schalke door gebrek aan speeltijd, maar zijn salariseisen vormen een struikelblok voor de Amsterdammers.

Sébastien Haller
Deze Franse spits is één van de relevaties van dit Eredivisie-seizoen, door bij FC Utrecht vrijwel elke wedstrijd belangrijk te zijn.

Steven Pienaar
Ajax heeft een overschot aan middenvelders, maar zou erPienaar nog wel willen hebben en de 33-jarige voetballer is bij Everton op een zijspoor beland.

Nigel de Jong
Weer zo’n middenvelder die Ajax eigenlijk niet nodig heeft, maar je weet het nooit: Amsterdam lonkt altijd….en.

Rafael van der Vaart
Van der Vaart was met name afgelopen seizoen een optie voor Ajax, maar gezien zijn ontevredenheid bij Real Betis komt hij opnieuw in beeld, mits hij fit is. Daarover bestaat twijfel, ook bij de trainer van Ajax

Mauricio
. Mauricio, een controleur in dienst van Terek Grozny, is wer een mifddenvelder. Ajax, Sevilla, Benfica en Vfb Stuttgart zouden hem wllen en volgens Russische media verkast de Braziliaan in de winter naar Schalke 04.

Lukas Klostermann
De Duitse verdediger is slechts 19 jaar en Ajax wil volgens Bild drie miljoen euro neertellen voor hem

Jeremain Lens
Eén van de aanvallers bij Sunderland die Frank de Boer expliciet als goede optie heeft genoemd om de Ajax-selectie te versterken.

Bas Dost
De andere aanvaller die De Boer naast Lens als geschikte versterking ziet. Hij heeft een zware blessure opgelopen en is vele weken uit de roulatie.

Bertrand Traoré
Traoré schoot er in het shirt van Vitesse de ene na de andere in, maar kan bij Chelsea niet op speeltijd rekenen. Hiddink schijnt een overgang naar Ajax tegen te houden , niet omwille van de Amsterdammers maar voor zijn eigen selectie.Posted in: roerdalen