pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By januari 30, 2014 6:01 pm Lees verder →

59 km te hard gereden:..rijbewijs inleveren!

Roerdalen/Maasbree – Het Verkeershandhavingsteam (VHT) van de politie-eenheid Limburg heeft woensdag een verkeerscontrole op diverse locaties in de gemeente Peel en Maas gehouden. Een 54-jarige inwoner van Horst aan de Maas moest zijn rijbewijs afgeven, omdat hij 59 km te hard reed. Er werden 28 verbalen opgemaakt voor diverse overtredingen.

De controle van het VHT leverde woensdag in Maasbree snelheidsverbalen op, op de Rozendaal. Daar werd de ter plaatse geldende snelheid van 60 km/u door 15 bestuurders overschreden, met als hoogst gemeten snelheid 123 km/u.

In Meijel werd post gevat op de Jan Truyenstraat, waar 9 autobestuurders een verbaal kregen voor het niet dragen van de verplichte autogordel. De boete hiervoor bedraagt € 140,=.

Ook in Panningen werden op de Steenstraat vier bestuurders geverbaliseerd. Drie voor het niet dragen van de autogordel en één voor het niet handsfree bellen. Deze laatste boete kost € 230,=.

Het dragen van een gordel reduceert het risico op letsel met 40%.
Wie een gordel draagt, loopt een stuk minder risico op letsel bij een ongeval. Wanneer dit ook nog gecombineerd wordt met een airbag wordt dat 50%. Sinds 1992 is het verplicht om zowel op de voor- als op de achterstoelen de veiligheidsgordel te dragen, voor volwassenen én voor kinderen. De politie controleert streng op het dragen van de gordel, omdat een autogordel bij een ongeval levensreddend en letselbesparend werkt.Posted in: politie, roerdalen