pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By april 22, 2016 8:07 am Lees verder →

Aanhouding na schietincident bij Aesterberg (regio Echt)

Ohé en Laak – Een 27-jarige man uit Susteren is aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij schietincident dat begin maart plaatsvond op de Aasterbergerweg. Hij zal in de komende dagen worden gehoord over de zaak. Het recherche team dat bezig is met de zaak sluit meer aanhoudingen niet uit.

Incident
Op dinsdagavond 1 maart rond 20.45 uur kreeg de politie melding van een schietincident, op de T-splitsing van de Aasterbergerweg werd het voertuig beschoten. Het slachtoffer is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis en krijgt nog altijd medische begeleiding voor zijn revalidatie. Naar aanleiding van het schietincident op het busje startte de politie met een onderzoek.

Peilbaken
De recherche gaat ervan uit dat er sprake is van een gerichte actie tegen het 57-jarige slachtoffer, zijn vrouw en het 12-jarige kind uit Stevensweert. Onder het personenbusje dat begin maart werd beschoten zat een peilbaken, blijkt uit technisch onderzoek van de recherche. Nader onderzoek moet duidelijkheid geven over wie verantwoordelijk is en wat het motief is voor het schietincident.

^CPPosted in: algemeen, politie