pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By april 1, 2016 6:40 am Lees verder →

Leicester met stunt tegen Van Gaal is mogelijk….

Roerdalen – in de hoogste divisie in Engeland kondigt zich sensatie p aan… Leicester City kan zich kronen tot kampioen in de Premier League als het op Old Trafford wint van Louis van Gaal en zijn Manchester United. Een historisch kampioenschap lijkt in de maak. Daarvoor krijg je via Sportweddenschap.nl enorme odds van 17 keer je inzet als Leicester het flikt om het sprookje werkelijkheid te maken in The Theatre of Dreams.

Winst Leicester City voor 17 keer je inzet! Profiteer en speel mee met Leicester City!

Louis van Gaal kan het seizoen nog draaglijk maken door Champions League-voetbal te behalen, maar het gouden randje zal uit het bekertoernooi moeten komen. Door een 1-2 overwinning tegen Everton afgelopen zaterdag plaatsten de jonge Red Devils zich voor de eindstrijd op Wembley. Met Crystal Palace als tegenstander zijn er volop kansen op een prijs.

Voor Leicester City geldt dat laatste ook, maar in het geval van de Foxes betreft het dan wel de overtreffende trap. Slechts drie speelronden scheidt het elftal van Claudio Ranieri nog van de meest bijzondere titel in de historie van de Premier League, maar tegen Manchester United kan het al gebeuren. Van titelstress lijkt amper sprake te zijn, getuige de 4-0 overwinning die het afgelopen zondag boekte tegen Swansea City!

Matchfacts

Slechts 1 van de laatste 13 krachtmetingen tussen beide clubs eindigden in een remise. Dat was eerder dit seizoen het geval in speelronde 14: 1-1;
Leicester City verloor slechts 3 van zijn laatste 39 competitiewedstrijden;
Leicester City verloor slechts 6 van zijn laatste 54 wedstrijden (incl. vriendschappelijke duels);
Leicester City is al 9 wedstrijden op rij ongeslagen;
In 3 van de laatste 5 onderlinge confrontaties vielen er meer dan 3,5 goals;

Prognose
Zowel Manchester United als Leicester City doen het de laatste weken prima. Leicester City is hard op weg naar de ongelooflijk knappe landstitel. Alles zit mee bij Leicester City dat daarnaast ook een uitstekende ploeg heeft. Wat denk jij dat het gaat worden?Posted in: algemeen, roerdalen