pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juni 11, 2016 8:30 am Lees verder →

EK: Frankrijk boekt gelukkige zege tegen stugge Roemenen

Roerdalen – Frankrijk mag van geluk spreken maar is vrijdag het EK voetbal in eigen land toch goed begonnen. De Fransen waren in het Stade de France in Parijs met 2-1 te sterk voor een eveneens verrassend Roemenië.
Dimitri Payet nam in de 89e minuut de winnende treffer voor zijn rekening. De middenvelder knalde de bal pracgtig van zo’n twintig meter met links in de kruising.
De Roemenen toonden zich taaie voetballers, die zo spelend toch al een visitekaartje afgaven voor de volgdnde ronde…
Olivier Giroud was in de 58e minuut verantwoordelijk voor de openingstreffer van de Fransen. Roemenië kwam zeven minuten later door een benutte strafschop van Bogdan Stancu verrassend op gelijke hoogte.

Door de zege gaat Frankrijk logischerwijs aan de leiding in groep A. Het andere duel in de poule gaat vandaag, zaterdag tussen Albanië en Zwitserland. Kennes spraken can een gelukkigs zege van de Fransen die veel knoeiwerk lieten zien op het middenveld waarbij men nauwelijks “vorderde”. Het spelniveau van de Roemenen was stug en ook wel pisitief verrassend: verzchillende kenners vonden een gelijkspel eerder oo zijn plaats.Posted in: algemeen, roerdalen