pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By augustus 9, 2016 9:14 pm Lees verder →

Rio: Outfit beachvolleybal: gekleed met hoofddoek contra bikini

Roerdalen – Bijzondere outfit in RIO: Opmerkelijke beelden op de Olympische Spelen. Bij het beachvolley speelden de Duitse vrouwen in bikini tegen het Egyptische team met volledige lichaamsbedekking.

De Egyptische speelster Doaa Elghobashy droeg een hijab (hoofddoek) terwijl haar ploeggenote Nada Meawad ervoor koos het hoofd onbedekt te laten. Voor verschillende Britse kranten was dat een “clash der culturen”. De Daily Mail sprak van “een gigantische culturele kloof tussen de ‘cover-ups’ en de ‘cover-nots’. Anderen benadrukten net dat het een voorbeeld was van de kracht van sport om mensen met totaal verschillende achtergronden samen te brengen.

Nog anderen vroegen zich af welk van beide kanten nu eigenlijk het meest gekleerd was zoals ze zelf zouden willen. Beachvolley heeft immers al vaak kritiek gekregen dat het vrouwelijk lichaam bewust zo onbedekt mogelijk gelaten wordt. Tot 2012 moesten de speelsters zelfs verplicht aantreden in weinig verhullende zwemkledij, en ook nu nog is de algemene verwachting dat ze in bikini spelen, terwijl de mannen gewoon een t-shirt en broek dragen.

Uiteindelijk wonnen de Duitse vrouwen overigens met 2-0.Posted in: algemeen, roerdalen