pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By augustus 14, 2016 1:15 pm Lees verder →

Roerdalen -Het werkpaleis van koning Willem-Alexander, paleis Noordeinde, opende gisteren, zaterdag nog één keer de deuren voor publiek. Het was de laatste zaterdag in een serie van vier waarop mensen een kijkje kunnen nemen in het paleis in het Haagse stadscentrum.
Zomaar binnenlopen kon natuurlijk niet, bezoekers moesten een kaartje hebben. De twintigduizend tickets waren in juni binnen korte tijd uitverkocht.

Uit de Tweede Kamer en de gemeente Den Haag zijn al jarenlang verzoeken gekomen om het koninklijk werkpaleis tijdens de zomervakantie open te stellen. In 2013 zei premier Mark Rutte nog dat dit niet mogelijk was in verband met onder meer veiligheid, privacy en kwetsbaarheid van het gebouw. De koning gaf kort na zijn aantreden opdracht te onderzoeken of openstelling van het paleis toch mogelijk was.

Naast het paleis openden ook de koninklijke stallen hun poorten. Vier weken lang van dinsdag tot en met vrijdag konden en kunnen bezoekers hier terecht. De laatste keer dat dat kan is komende week, van 16 tot en met 19 augustus.

Of de koninklijke gebouwen in de toekomst vaker zullen opengaan voor publiek is niet duidelijk.
Toch vind het Roerdal Journaal dat de koning zich verplicht tot verdere openstelling, om 3 redenen.
Reden 1 : veel medelanders visten achter het: de tijd om kaarten te bestellen was veel te kort!
Reden 2: we betalen allemaal belasting en de vorst moet iederee dus een kans geven: gelijke kansen.
Reden 3 : de kon familie profiteert optimaal en heeft dus ook verantwoording af te leggen jegens de onderdanen,alle onderdanen!
—Jacques BiermansPosted in: algemeen, roerdalen