pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By augustus 22, 2016 9:40 pm Lees verder →

Wat een blunders van bestuur enz NOC-NSF bij Olympische niet-medaillewinnaars….

Roerdalen – Álle sporters hebben heel hard getraind voor een medaille, iedereen gaat ervoor. Dat je dan wordt weggestuurd als je niet wint, is een extra klap
Inge Dekker, die – voor de goede orde geen medaille won – reageerde gisteren op een tweet van Erben Wennemars vanuit de arena waar Nouchka Fontijn zich naar een zilveren medaille bokste. ‘Heel Team NL staat achter je’, schreef Wennemars.
Dat meldt het Algemeen Dagblad vandaag. Benieuwd of andere ook niet-medaille-winnaars en Olympiagangers in actie willen en durven te komen tegen het NOC-NSF en hun bestuurders en dezeook me selijk gezien onwaardige handelwijze: wat een blunders, zeggen wij van het Roerdal Journaal.
Lees verder wat het Algemeen Dagblad verder over deze kwestie schrijft:

Dekker baalt ervan dat zij níet in het stadion bij Nouchka kon zijn. Olympiërs die naast een medaille grepen werden dit jaar verplicht eerder naar huis te gaan omdat zij anders sporters die nog in actie moesten komen, zouden kunnen afleiden. De ‘vroege terugvlucht’ kwam vorige week woensdag aan op Schiphol. ,,Maar ik had dolgraag in Rio willen blijven,” licht Dekker toe. ,,De Olympische Spelen zijn het mooiste evenement dat er is. Ik had het graag tot en met het eind willen meemaken. Het succes van andere sporters meebeleven. Weggestuurd worden is zo tegen de olympische gedachte. Je bént daar echt als team, sporters onder elkaar. Dat kon nu niet.”

,,Ik stond óók achter Nouchka Fontijn,” vervolgt Dekker. ,,Maar ik kon er niet bij zijn, ik zat thuis voor de tv! Dat voelt raar. Ik voelde me ook helemaal geen onderdeel meer van Team NL. Ik had nog gevraagd: kan ik niet op eigen kosten een hotel boeken en een latere vlucht naar huis nemen. Maar zelfs dat mocht niet. Nu moest ik weg terwijl zelfs mijn eigen vriend nog in Rio was, omdat we van tevoren een latere vlucht voor hem hadden geboekt. Ik was vorige week ook nog jarig. Toen zat ik hier en hij nog in Rio.”

Samen vieren
,,Er zijn sporters die nét naast een medaille hebben gegrepen, maar het wel heel goed hebben gedaan,” zegt Dekker (31 jaar). ,,Die moesten toch weg. Er zijn zwemmers die hebben járen samen getraind met Ferry Weertman bijvoorbeeld, die goud won op het open-waterzwemmen. En die waren er nu niet bij om dat met hem samen te vieren. Kijk, álle sporters hebben heel hard getraind voor een medaille, iedereen gaat ervoor. Dat je dan wordt weggestuurd als je niet wint, is een extra klap. Ik zal er zelf over vier jaar in Tokyo niet meer bij zijn, maar ik hoop dat ze het nooit meer zo organiseren.”

Verplicht
Inge Dekker is er morgen in Amsterdam wel bij als álle Olympiërs worden gehuldigd. Lachend: ,,Ja, ook dat is verplicht, haha. Maar goed, dat wordt ook wel leuk. Ik denk ook dat de sporters die pas morgen terugkomen uit Rio het leuk vinden als wij er bij zijn.”Posted in: algemeen, roerdalen