pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By oktober 12, 2016 8:38 pm Lees verder →

Nu darter van Gerwen in de top…

Roerdalen – Verbleken de Nederlandse successen bij het voetbal enigszins , in andere sporten spreekt Nederland wel een stevig woordje mee. Max Verstappen is daarvan een voorbeeld. Na Raymond van Barneveld nu weer een Nederlandse darter: Michael van Gerwen schreef zaterdagavond op overtuigende wijze voor de derde keer de World Grand Prix Darts op zijn naam en haalde vooral in het begin een niveau dat hij zelf bijna niet kon geloven.
“Wat kan ik zeggen? In de eerste drie of vier sets haalde ik een gemiddelde van 107 of 108. Als je zo speelt, verdien je het om te winnen”, zei Van Gerwen in een eerste reactie na zijn 5-2 zege op wereldkampioen Gary Anderson.

“Als ik mijn niveau haal, weet ik dat ik kan winnen. Het is makkelijk om dat te zeggen, maar ik deed het tegen de wereldkampioen en voor een uitzinnig publiek.”

Ondanks zijn ruime voorsprong kende Van Gerwen tijdens de partij een kleine terugval. “Toen ik met 4-1 voor stond, ging ik over de trofee nadenken. Anderson blijft een geweldige speler en vocht zich nog terug.”

De 27-jarige Brabander sleepte de winst uiteindelijk binnen door knap 160 uit te gooien. Hij zag zijn zege in de finale als beloning voor een goed toernooi. De Nederlandse driekleur kan weer in de top!Posted in: algemeen, roerdalen