pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By oktober 23, 2016 5:28 pm Lees verder →

Veilgheidsbijeenkomsten in Herkenbosch en Melick voor alle inwoners Roerdalen

Roerdalen – Elke belangstellende uit Roerdalen is welkom. In de maand oktober krijgt veiligheid landelijk en in Roerdalen extra aandacht.
Er zijn nog 2 bijeenkomsten in Herkenbosch en Melick
Naast de politie, brandweer en de gemeente heeft u ook zelf een belangrijke rol in het voorkomen van bijvoorbeeld inbraak of brand. Samen maken we Roerdalen veiliger. Komt u ook naar de bijeenkomst in uw kern? We beginnen om 19.30 uur.

Waak voor inbraak
Bij Waak voor inbraak geeft een ‘ex-inbreker’ tips over het voorkomen van een inbraak. Hij laat zien wat hij heeft ‘buit’ gemaakt tijdens een rondje bij u in de buurt. Ziet u de ‘ex-inbreker’ tijdens zijn rondje bij u in de straat? Bel dan naar de gemeente: (0475) 538 888. U kunt hiermee een leuke attentie winnen. Daarnaast staan tijdens de bijeenkomst burgernet en buurtpreventie op het programma.

Brandveilig leven
Welke maatregelen kunt u treffen om een brand te voorkomen? Of om schade te beperken? De brandweer geeft u informatie over brandveiligheid. U krijgt concrete voorbeelden uit een aantal woningchecks’bij u in de buurt. Wilt u kans maken op een van deze woningchecks? Meld u dan zo snel mogelijk aan. Onder de aanmelders verloten wij twee woningchecks. U krijgt tijdens deze check tips van de brandweer over het brandveiliger maken van uw huis.

Aanmelden
Als u wilt komen, kunt u dit doorgeven via [email protected] Verhinderd tijdens de bijeenkomst in uw eigen kern? U bent van harte welkom tijdens een van de andere bijeenkomsten.

Data en locaties
Dinsdag 25 oktober om 19:30 uur in de Apollozaal in Melick

Woensdag 26 oktober om 19:30 uur in De Harch in Herkenbosch

Kijk ook eens op www.roerdalen.nl/veilige-dorpen. Op deze website staat veel informatie over veiligheid.Posted in: algemeen, politie, roerdalen