pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By november 6, 2016 4:32 pm Lees verder →

Hoe staan Clinton en Trump ervoor: nog 110 kiesmannen onbeslist!

Roerdalen – Dinsdag is het zover: de VS stemmen over een nieuwe president: Trump of Clinton.

Peilingen worden spannender

Half oktober had Clinton nog een comfortabele voorsprong van zes procentpunten op Donald Trump. Ze leek af te stevenen op een klinkende overwinning. Maar twee weken geleden zette de daling in. In de landelijke peilingen schommelt de voorsprong van Clinton nu tussen de twee en drie procentpunten.

De swing states zullen uiteindelijk de verkiezingen beslissen. Hoewel Clinton is teruggelopen in de landelijke peilingen, leek ze lange tijd haar voorsprong in de meeste swing states te behouden. Maar begin deze week is ook dáár verandering in gekomen. In belangrijke swing states als Nevada, Florida, Arizona en North Carolina is het nu een nek-aan-nekrace tussen Clinton en Trump. ( lees verder)

Reclamespotjes

Die nek-aan-nekrace willen ze winnen. Dus geven Trump en Clinton buiten alle evenementen en speeches om ook tientallen miljoenen uit reclamespotjes. Ze proberen daarmee de laatste dagen vooral kiezers weg te jagen bij hun concurrent in de hoop dat ze niet gaan stemmen of zelfs overlopen. Daarom is de toon hard, heel hard.

De spotjes waren in het begin van de campagne nog vooral een verheerlijking van Trump en Clinton zelf, nu gaan ze vooral over de slechte eigenschappen van de ander.
Hoe gaat het nu allemaal
Elke staat vertegenwoordigt een aantal kiesmannen. De kandidaat die de meerderheidvan stemmen in een staat wint, strijkt alle kiesmannen van die staat op.
Er zijn in totaal 538 kiesmannen.
Volgens de laatste gegevens kan Clinton op op 263 kiesmannen rekenen en voor Trump zijn er164 ; en liefst 111 kiesmannen zijn onbeslist tot nu.Posted in: algemeen, roerdalen