pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By februari 9, 2017 8:03 am Lees verder →

Getuigen gezocht dodelijke zaak Geleen

Geleen – Het onderzoek van het misdrijf in Geleen gisternacht waarbij een man om het leven kwam is nog in volle gang. Het is nog onduidelijk wat de achtergronden zijn van het misdrijf.
Rond 03.00 uur kreeg de politie melding van twee verdachten in een woning aan de Beatrixlaan die in worsteling waren met de bewoner, nadat zij toegang hadden geforceerd tot de woning. Agenten troffen in de woning de 29-jarige bewoner zwaargewond aan. Het is nog onduidelijk hoe het slachtoffer om het leven is gekomen. Ondanks medische hulp van de hulpdiensten is het slachtoffer ter plaatse overleden aan zijn verwondingen. De twee verdachten zijn er in onbekende richting vandoor gegaan.

Onderzoek
De woning en directe omgeving vannacht zijn afgezet en de politie is direct een sporenonderzoek opgestart. De verwachting is dat het technisch onderzoek van de Forensische Opsporing nog de hele dag zal gaan duren. Vanochtend zal er ook een buurtonderzoek worden gehouden door medewerkers van de politie. Er is een rechercheteam opgestart dat onderzoek doet naar het incident. Het is op dit moment nog onduidelijk wat de achtergronden of motief zijn.

Getuigenoproep
Heeft u iets gezien van dit incident? Belt u dan met de politie via 0900 – 88 44. Anoniem kan ook via Meld Misdaad Anoniem onder nummer 0800 – 7000.Posted in: algemeen, politie