porn videos tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By mei 12, 2015 10:04 am Lees verder →

7000 liter aceton in Weert aangetroffen

Weert- Doordat een aangetroffen vrachtwagen, geladen met vaten met ongeveer 7.000 liter aan aceton, is de Roermondseweg in de nacht van maandag 11 op dinsdag 12 mei lange tijd afgesloten voor het verkeer. Er is geen direct gevaar voor de omgeving.

Rond 21.00 uur kreeg de politie melding van een vrachtauto die geparkeerd stond op een uitvoegstrook van de Roermondseweg. Agenten troffen enkele kubusachtige vaten met aceton aan in het laadruim van de vrachtwagen. Daarop is directe omgeving en de Roermondseweg uit voorzorg afgezet. Brandweer heeft een verkenning gedaan en de vaten veiliggesteld. Het gaat om 7.000 liter aceton, vermoeden bestaat dat het mogelijk gaat om afval van een drugslab.

Onderzoek
De experts van de Landelijke Faciliteit Ondersteuning Ontmantelen (LFO) zijn ter ondersteuning voor het politieonderzoek ingezet. De aangetroffen vrachtauto blijkt afkomstig uit Duitsland. Uit onderzoek van de politie is naar voren gekomen dat hij daar als gestolen staat geregistreerd.

Getuigenoproep
De politie zoekt getuigen die meer informatie hebben voor het lopende onderzoek. Weggebruikers die maandag over de Roermondseweg zijn gereden en verdachte zaken hebben gezien, wordt verzocht zich te melden. Elk detail kan belangrijk zijn voor het politieonderzoek. Heeft u informatie dan kunt u deze delen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. Online melden kan via deze website en anoniem via Meld Misdaad Anoniem.Posted in: politie