pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By augustus 22, 2019 3:35 pm Lees verder →

Roerdaljournaal.nl meldt: Roerdalen in top 20 ‘Beste overheidsorganisatie 2019’

Roerdalen – Wat een opsteker voor de gemeente: Roerdalen maakt nationaal naam, zo vindt Roerdaljournaal.nl De gemeente Roerdalen staat namelijk in de top 20 van de verkiezing ‘Beste Overheidsorganisatie 2019’. De jury maakte heden (22-8-2019)de lijst met organisaties die in aanmerking komen voor de titel bekend. Genomineerde organisaties moesten afgelopen maandag een uitgebreide onderbouwing inleveren bij de jury. De nieuwe rolverdeling tussen gemeente en gemeenschap en het werken aan (werk)geluk staan centraal in het verhaal van Roerdalen. Medewerkers, bestuur en inwoners leverden een bijdrage aan: Andere overheid: Klein geluk uit Roerdalen.

Burgemeester Monique de Boer – Beerta reageert verheugd: “We zijn trots en vereerd dat Roerdalen een ronde verder is in de verkiezing. Bijzonder is ook dat wij bij deze landelijke verkiezing samen met het Waterschapsbedrijf Limburg de provincie Limburg vertegenwoordigen. De manier waarop we in Roerdalen een andere overheid proberen te zijn, is opgevallen. Onze aanpak is geen marketingtruc maar gaat over ons DNA. Volgens inwoners en externen maakt die brede verbondenheid gekoppeld aan persoonlijke waarden ons als overheidsorganisatie uniek. Daarin willen we graag een voorbeeld zijn voor anderen. Onze inwoners, ondernemers en verenigingen staan centraal, daar blijven we ons best voor doen.”
Hoe verder?
In onze presentatie, als antwoord op de vragen van de jury, staan de visie, aanpak en effecten van de Roerdalense aanpak omschreven. De jury beoordeelt de komende weken alle inzendingen. Tien organisaties mogen de strijd aangaan om de titel ‘Beste overheidsorganisatie van het jaar 2019’. Deze organisaties worden in september bekend gemaakt. Daarna volgen werkbezoeken. De winnaar van de titel wordt op 19 november tijdens een feestelijke bijeenkomst in de Ridderzaal bekend gemaakt.Posted in: algemeen, roerdalen