pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By januari 26, 2020 10:16 am Lees verder →

Roerdaljournaal.nl: trainersfunctie Willen II en PSV?

Roerdalen – Roerdaljournaal.nl: verneemt op de supporters-site van PSV dat de supporters graag de trainer Faber ook vervangen door trainer Koster van Willem 2 en technisch directeur De Jong door J Mathijssen. Beiden vormen thans het succesvolle duo ( trainer en technisch directeur) bij Willem2 in Tilburg. Voor de discussie volgt hier de visie van een der supporters op de PSV supportssite:
“TD Joris Mathijsen heeft bij Willem 2 samengesteld wat voor Willem 2 begrippen perfect is.
Kijk waar ze staan op de ranglijst.
En trainer Koster heeft jongens aan het voetballen gekregen.
Die twee hebben een klik samen.

Matthijssen heeft heel goed geluisterd naar wat Koster wilde hebben en wat voor Koster wil spelen met de ploeg en heeft daarop zijn/Martins netwerk aangesproken.

Zo moet het: je stelt een trainer aan met een bepaalde visie, en op basis daarvan ga je spelers scouten.

Van Bommel speelde graag met een kapstok voorin en aanvallende backs.
John de Jong haalt vervolgens een buitenspeler die nog geen pion voorbij komt, een spits die al 3 seizoenen niet speelde, 2 linksback die samen nog geen 50x over de middellijn zijn gekomen in 3 seizoenen profvoetbal.
2 rechtsbenige cv’s waarvan geen een een trap in zijn benen heeft.

Tuurlijk heeft Van Bommel gruwelijke fouten gemaakt. Maar Faber stelt nagenoeg dezelfde 11 op. Simpelweg omdat er niet meer rondloopt.

En eerlijk is eerlijk een beetje profvoetballer besteld geen kapsalon of shoarma op trainingskamp. En al zeker niet met enige regelmaat.

En een beetje aanvoerder/leider met karakter spreekt zijn teamgenoten daar ook gewoon op aan.
Dat gebeurd bij ons eerste elftal zelfs als iemand voor de wedstrijdspreking om 12:30 nog ff snel een frietje met met een lekker frikandelletje naar binnen werkt.

Heeft ook gewoon met discipline te maken.”

Tot zo er de site van de PSV supporters.( zie ook 2 eerdere berichten over PSV heden ( zondag) op site Roerdaljournaal.nlPosted in: algemeen, roerdalen