pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By januari 27, 2021 12:02 pm Lees verder →

Roerdaljournaal.nl:….( Wist u … week 4 in 2021) met: uniek moment, uitleg werking injectie tegen corona, snel internet via glasvezel komt…

Posters Journaal:…..( Wist u … week 4 in 2021) met: uniek moment, uitleg werking injectie tegen corona, snel internet via glasvezel komt…

Wist u

…dat we u de vraag stellen: hebt u ook vorige werk donderdag getoost op het leven? Neen? Vergeten? Hebt u toch wat gemist…Neen, niet de alcoholische versnapering maar een feitelijk moment om precies 9 minuten voor half 10 ‘s-avonds.
…dat het toen namelijk een minuut lang 21.21 uur was en wel op de 21 ste van de eerste maand in 2021, dus in de 21ste eeuw…! 21.21 uur 21-1-2021 in 21ste eeuw dus. Dit komt maar één keer in een mensenleven voor. Toch nog een goede gezondheid, die we eerder gemist hebben enen proost in dit en op dit nieuwe jaar! (hopen we tenminste)

..dat de Kiek Toen-foto er een is uit de oude doos en wel van de Posterse volksdansgroep Afa Miranda. Wie is wie op deze foto en uit welk jaar? Stuur uw reactie naar [email protected]

…dat thans in ons land volop (..??,.) gevaccineerd wordt tegen het coronavirus. Dat de vraag gerechtigd is. Als we de praktjk in ogenschouw nemen, worden er 60.000 injecties per week gezet worden
…dat we de vraag kregen: hoe werkt het vaccin in ons lichaam precies? Diederik Gommers (zie foto), landelijk ic-voorzitter en OMT-lid, legt het in begrijpelijke taal uit.


FOTO Diederik Gommers

…dat hij daarover het volgende zegt: “De nieuwe Covid-19 vaccins, ook wel mRNA-vaccins genoemd, bevatten een genetische code van een klein stukje van het virus (en dus niet van het hele virus). Als je die genetische code injecteert, dan maakt ons lichaam zélf een onderdeel van het virus aan, de spike-eiwitten. Hieruit kan onmogelijk een nieuw virus ontstaan, maar het lichaam gaat antistoffen maken tegen deze ‘vreemde’ eiwitten. En zo heb je dus afweer tegen het Covid-19 virus als dat je lichaam binnendringt”, schrijft Gommers op zijn Instagram-account.

…dat de volgende vraag is: is het gevaarlijk? “En kan het mRNA-vaccin (Pfizer en Moderna) je eigen DNA aantasten?” Gommers? gaat verder: “Logisch deze vraag en het klinkt ook best eng. Het mRNA wordt snel door ons lichaam afgebroken nadat het is ingespoten en daarom is er een extra stof toegevoegd in het vaccin om dat proces te remmen”.

…dat wij repliceren: “Maar is dit dan toch niet gevaarlijk? De cellen van ons lichaam worden voortdurend blootgesteld aan virussen die binnendringen, zoals ook bij een gewone verkoudheid, en deze bestaan ook uit RNA. Voor het omzetten van RNA in DNA heb je een enzym nodig, reverse-transcriptase, en dat is aanwezig in enkele virussen zoals hepatitis-B of HIV. Dit enzym zit niet in het vaccin en is ook niet aanwezig in jouw cellen en dus kan het RNA niet zomaar worden omgezet.”

… dat Gommers zijn verhaal afsluit met een positieve noot: “Hopelijk is dit duidelijk en bent u gerust gesteld. Samen komen we er!”, besluit Gommers

…dat marjolein van Egmond, hoogleraar immunologie bij AmsterdamUMC, legde eerder in een
podcast ook heel duidelijk uit hoe coronavaccins werken. In een podcast krijg u antwoord op alle vragen over veiligheid, doelgroepen, mogelijke bijwerkingen, planning en het effect.

…dat er info over de mondkapjes op de voorpagina staat: foto eventueel:

van mondkapje met foto

..dat sommigen, die houden van bijvoorbeeld sneller internet, hoera roepen. Want thans – januari 2021 – is aannemer SPIE in opdracht van DELTA Fiber gestart met de aanleg van de hoofdleiding voor glasvezel in het buitengebied rond alle dorpen van Roerdalen, dus ook in Posterholt.
Het werk duurt ongeveer tot halverwege maart. Als het hard gaat vriezen duurt het wat langer.

…dat aannemer aannemer SPIE lde hoofdleiding van het glasvezel in bermen en onder stoepen aan. De aannemer werkt vooral in het buitengebied. Soms is het nodig om binnen de bebouwde kom te werken. In Vlodrop moet bijvoorbeeld de hoofdleiding door het dorp lopen omdat de Roer een hindernis vormt. Werkt SPIE bij u in de straat? Dan ontvangt u een brief met meer informatie.

…dat u ook persoonlijk bericht krijgt: woont u in het buitengebied en heeft u zich aangemeld voor glasvezel? Dan ontvangt u hierover nog een persoonlijk bericht als aannemer SPIE de huisaansluitingen gaat aanleggen. De aannemer begint daarmee als de hoofdleiding in het buitengebied klaar is. Afhankelijk van het weer is dat vanaf half maart.

…dat er een ook nog vraag is over aanleg van glasvezel en nu binnen de bebouwde kom. “Over de aanleg van glasvezel binnen de bebouwde kom van Roerdalen zijn we nog in gesprek met diverse partijen. Zodra de onderhandelingen afgerond zijn, leest u hierover in dit blad en op de gemeentewebsite.

… dat u voor meer informatie over glasvezel in het buitengebied via Delta op www.deltaglasvezel.nl. Op deze website vindt u ook de contactgegevens van de klantenservice van DELTA Fiber. Heeft u vragen of klachten over de graafwerkzaamheden? Neem dan contact op met aannemer SPIE via 0888 3131 046.

….dat we afsluiten met een puzzel: kom zo snel mogelijk van links naar rechts of van boven naar beneden…kijk waar u moet of beter gezegd kunt beginnen

Copyright en samenstelling: Jacques Biermans)

————-Posted in: algemeen, roerdalen