pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By september 2, 2015 2:50 pm Lees verder →

Aanhouding Duitse echtgenoot van koffer-dode vrouw in Maas te Maastricht

Roerdalen/Aken – De politie hier heeft in samenwerkingen met de Duitse politie een Akense verdachte aangehouden in het onderzoek naar het lichaam van een vrouw dat vorige week werd gevonden in een koffer in de Maas. Het gaat om de echtgenoot van het slachtoffer.

In het televisieprogramma Opsporing Verzocht liet de politie dinsdag nog foto’s, kleding en sieraden zien van de vrouw. De politie kreeg tientallen tips binnen.

Tot nu toe was er geen aanknopingspunt naar de identiteit van de vrouw. Wel was duidelijk dat ze door een misdrijf om het leven was gekomen.

Via tips leidde het spoor naar Duitsland. De recherche in Aken zette daarop een eigen onderzoeksteam op. Duitse agenten verrichtten daar dinsdag een huiszoeking. De verdachte kon worden aangehouden in Zuid-Duitsland. Hij zal de komende dagen worden verhoord.

Voorbijgangers zagen vorige week vrijdag dat een persoon een koffer in de Maas gooide, ter hoogte van de Servaasbrug in het centrum van Maastricht. De politie viste de koffer uiteindelijk dagen later een kilometer verder uit het water, waarna er een lichaam van een vrouw in bleek te zitten.Posted in: politie, roerdalen