pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By mei 25, 2011 2:06 pm Lees verder →

Zwager verdacht van moord op vrouw, wier lijk bij A67 in Venlo gevonden is

Venlo/Lünen (Duitsland) – Een 33-jarige Duitser uit Lünen in Duitsland is aangehouden voor het doden van de Duitse vrouw uit Lünen die op 4 februari van dit jaar langs de A67 in Venlo werd gevonden. Hij was haar zwager. Ze hadden tot de zomer van vorig jaar een verhouding en de vrouw kreeg daarna kennis aan een andere man.
In de avond van 29 januari zou de verdachte uit Lünen de vrouw thuis opgewacht hebben, haar vervolgens geslagen en gewurgd hebben. Twee dagen later op 31 januari zou hij samen met twee andere mannen het ontzielde lichaam van de vrouw in de kofferbak van haar eigen auto (Fiat Punto) naar Venlo hebben gebracht. Daar werd het lijk gedumpt langs de A67.
Uit het onderzoek blijkt dat het om jaloouzie gaat. De vrouw en ook haar nieuwe partner zouden voor de moord herhaaldelijk bedreigd zijn geworden door de verdachte(n). De verdachte werd steeds meer in het nauw gedreven omdat hij bij verhoren zichzelf steeds vaker tegensprak.
Er wordt nog gezocht naar de twee andere mede-verdachten, die geholpen hebben bij het vervoer van het lijk over de Nederlandse grens.Posted in: politie