pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By november 1, 2011 10:43 am Lees verder →

Aanhouding man (47) uit Herkenbosch in zaak vermiste Laurens Fritz; vermiste nog niet gevonden maar wellicht misdrijf

Herkenbosch – De politie heeft dinsdagmorgen omstreeks 07.00 uur een 47-jarige man uit Herkenbosch aangehouden op verdenking van moord c.q. doodslag dan wel opzettelijke vrijheidsberoving op/van de sinds 9 september vermiste Laurens Fritz. De politie heeft Laurens Fritz nog niet aangetroffen maar houdt er wel ernstig rekening mee dat Fritz door een misdrijf om het leven is gekomen. Het onderzoek heeft aanwijzingen in die richting opgeleverd. Over de aard en inhoud van die aanwijzingen worden geen mededelingen gedaan. In het kader van het lopende onderzoek naar de vermissing van Fritz vinden er dinsdag 1 november en woensdag 2 november verschillende doorzoekingen plaats in drie verschillende woningen op park Reewoude in Herkenbosch. Het gaat om de in aanbouw zijnde woning van Laurens Fritz, de woning van de verdachte en de voormalige woning van de verdachte. In deze voormalige woning wonen inmiddels weer andere bewoners. De politie zal onder andere een sporenonderzoek instellen in deze drie woningen om meer informatie te verkrijgen over de vermissing van Fritz. Het onderzoek wordt door de politie voortgezet met ongeveer 20 personen.

Vermist sinds 9 september 2011
De 30-jarige militair Laurens Fritz uit het Duitse Elmpt wordt sinds vrijdag 9 september vermist. De auto van de man werd een dag later teruggevonden op een parkeerplaats in wandelgebied De Meinweg. Bij dat natuurgebied ligt ook het bungalowpark waar Fritz een woning aan het verbouwen was.

Grootschalig onderzoek
Al vanaf de eerste dag van de vermissing wordt er door de politie grootschalig ingezet op het onderzoek in en rond het Meinweggebied. Het weekeinde van de vermissing heeft de politie sporenonderzoek gedaan en is er in het wandelgebied geflyerd om wandelaars op de vermiste man te attenderen. In datzelfde weekend is met een team van de mobiele eenheid naar de man gezocht in en rond het Meinweggebied. Bij de zoektocht zijn onder andere honden ingezet. Ook is met een politiehelikopter vanuit de lucht en vanaf het water met een brandweerboot uitgekeken naar Laurens Fritz.

Waarschuwingsbord met bijzondere tekst
De politie heeft begin oktober in het Meinweggebied in het onderzoek naar de vermissing van Laurens Fritz een waarschuwingsbord aangetroffen met daarop een bijzondere tekst. Op het bord zijn onder andere de woorden ‘Fritz’, ‘R.I.P’, ‘Poker’, ‘Pooldance’, ‘Info’ en ‘Search by 386’ te lezen. Het bord is aangetroffen op de Meinweg in de onmiddellijke nabijheid van de Duitse grens. Ongeveer 40 tips zijn binnengekomen naar aanleiding van actieve publiciteit op internet en via Social Media. Deze tips heeft de politie meegenomen in het onderzoek. Op dit moment is nog niet duidelijk wie de tekst heeft geschreven en wat het betekent.

Tips?
Mensen met informatie over deze vermissing worden dringend opgeroepen zich te melden bij de politie. Dit kan via telefoonnummer 0900-8844. Personen die liever anoniem informatie over de vermissing van Laurens Fritz willen doorgeven kunnen terecht bij Stichting M. via 0800-7000.

Het onderzoek naar de vermissing van Laurens Fritz wordt voortgezet. De verdachte is overgebracht naar het politiebureau en wordt op dit moment verhoord.Posted in: politie, roerdalen