pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juni 2, 2015 6:55 pm Lees verder →

Aanhouding met getrokken pistool na vernieling met vuurwerkbom in Susteren

Susteren – De politie heeft zondagavond een verdachte, na een achtervolging, aangehouden op verdenking van vernieling in Susteren.
De man was vermoedelijk zwaar onder invloed van drugs en reageerde niet op bevelen van de politie. Hij bleef wegvluchten. Na een waarschuwingsschot werd de man door een schot in zijn been geraakt. Ook daarna probeerde hij desondanks te vluchten. Even later heeft de politie de man aangehouden en kon hij worden geboeid. Hij is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
Rond 22.30 uur kreeg de politie de melding van een inwoonster uit Susteren. Een onbekende man had een vuurwerkbom voor haar voordeur afgestoken waardoor de deur werd vernield. De man van de vrouw volgde de dader die te voet vluchtte. De man belde tijdens de achtervolging ook zelf met de politie en zo kon de patrouille worden aangestuurd. Op de Rijksweg Zuid, aan de rand van Susteren, zagen de agenten de man rennen. Hij was duidelijk onder invloed van drugs en luisterde niet naar de agenten. Hierop werd een waarschuwingsschot gelost. Nadat de man bleef rennen is hij in zijn been geraakt. Rond 23.00 uur kon hij worden aangehouden. De politie onderzoekt de zaak.Posted in: politie