pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By januari 29, 2015 9:00 am Lees verder →

Aanhouding oplichter na tv-uitzending Opsporing Verzocht

Roerdalen/ Horst / Peel en Maas – Naar aanleiding van een televisieuitzending van het programma Onopgeloste Zaken op maandag 19 januari dit jaar is vanuit de politie Horst/Peel en Maas nader onderzoek verricht ter opsporing van de verdachte in een Limburgs onderzoek.

In het betreffend televisieprogramma was een gedupeerde te zien die de verdachte confronteerde met zijn oprichtingspraktijken. Er liep toen reeds een onderzoek tegen dezelfde verdachte bij de politie in Limburg. Politie Horst/Peel en Maas heeft dankzij tips van een benadeelde betreffende verdachte maandagochtend weten aan te houden in Leimuiderbrug, gemeente Haarlemmermeer. De 55-jarige verdachte zonder vaste woon- of verblijfplaats is na de aanhouding voor nader onderzoek overgebracht naar het politiebureau in Venlo en zit vast. Hij wordt verdacht van oplichting en verduistering van geld in dienstbetrekking.

Het programma Onopgeloste Zaken zal over enkele weken opnieuw aandacht besteden aan deze zaak op televisie met beelden van de aanhouding. Ook zal er een oproep plaatsvinden zodat eventuele benadeelden zich kunnen melden bij de politie.Posted in: politie, roerdalen