pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By januari 28, 2015 6:35 pm Lees verder →

Aanhoudingen na voetbalduel

Venlo – De politie heeft twee mannen aangehouden in verband met een ruzie tijdens een voetbalwedstrijd op zondag 26 oktober 2014.

Tijdens een voetbalwedstrijd aan de Bakenbosweg in Tegelen kregen twee voetbalteams uit de gemeente Venlo ruzie met elkaar. Een 24-jarige man was het niet eens met de beslissingen scheidsrechter, waarna hij verhaal ging halen. Hij duwde de scheidsrechter, die vervolgens ten val kwam. Waarna spelers en toeschouwers de speler aanvielen. Door klappen en trappen heeft de 24-jarige speler van Belfeldia letsel overgehouden. De wedstrijd is vervolgens gestaakt. Het slachtoffer naar het ziekenhuis geweest.

Onderzoek
De politie stelde een onderzoek in naar het conflict en heeft woensdagochtend twee mannen woonachtig in de gemeente Venlo aangehouden. Meerdere aanhoudingen in het lopende onderzoek van de politie worden niet uitgesloten. Door de KNVB werd onderzoek gedaan waarna het team TSC uit de competitie werd genomen en de speler van Belfeldia een schorsing werd opgelegd voor langere duur.Posted in: politie