By maart 11, 2014 10:45 pm Lees verder →

Aanhoudingen na zwaren mishandeling

Helmond – Naar aanleiding van een zware mishandeling die op 17 december 2013 plaatsvond op de 2e Tussendijk te Helmond verrichtte de politie vier aanhoudingen.

Een van de verdachten, een 28-jarige Helmonder, werd al op 24 december 2013 aangehouden en in verzekering gesteld. Twee andere verdachten werden maandagmorgen 10 maart tussen 7.00 en 8.00 uur aangehouden in hun woningen in Helmond. En dinsdagmorgen 11 maart volgde de vierde. Ook hij werd in zijn woning aangehouden. Het gaat om drie jongens van 18 jaar oud.

Verkeersconflict
Zij worden ervan verdacht op die bewuste dag rond 19.00 uur een 41-jarige man uit Helmond zwaar te hebben toegetakeld. Aan de mishandeling zou een verkeersconflict zijn vooraf gegaan.

Geperforeerde long
Als gevolg hiervan liep het slachtoffer naast meerdere kneuzingen een geperforeerde long en een gebroken rib op en moest hij hiervoor meerdere dagen in het ziekenhuis verblijven. Het slachtoffer deed o.a. aangifte van poging doodslag/zware mishandeling. De politie sluit meerdere aanhoudingen niet uit.Posted in: politie